Setmana molt emotiva!!

Ufff quina setmaneta!! Dilluns amb el superaniversari i després els comiats! Aquí coneixes molta gent però normalment hi fan estades curtes... això vol dir que has de dir adéu... i això és moooolt dur!!! Se’m fa estrany com gent que fa encara no, un mes que conec puguin ser tan i tan important en aquests moments... suposo que són la meva família aki, se que puc comptar amb ells pel que sigui i això els fa molt especials... ah! A més a més dimecres va nevar moooolt!! Ha quedat tot blanc! És preciós! La gent d’aki diu que és estrany que nevi tant aviat... normalment no ho fa fins desembre-gener! I ja estem a -5 !!!

Vinga, avui us faré una pinzellada de la meva international family! Hi ha dos petits grupets, els tennagers i els no tant tennagers ;-) els més jovenets tenen entre 17 i 20 anys. Dels tenns hi ha en Dieguito (el mexicà) que va començar el mateix dia que jo i que ja us n’he parlat és molt bon nanu però s’atabala! Després hi ha la Delphine de bèlgica part francesa, controla molt l’anglès i diu que ara ha de començar a estudiar dutch perquè no en té ni papa...també hi ha en Glody i la Catherin també són belgues de la part francesa... tema bilingüisme interessant. Aquests són els jovenets! Després tenim els dels 20 i pocs, en Julien, és francès va començar el mateix dia que jo i ara està fent un intership (treballa a la ràdio de la UT) té un accent francès boníssim quan parla english, la Chiharu és japonesa i ja no estudia a l’escola però s’apunta a totes les parties és una happy flowers, la Linda és alemanya està fent d’opere i fa temps que fa acabar les classes, en Pascal és francès d’origen xinès i porta el ritme al cos! Arribem als tres koreans més fantàstics! En Junyoung, en Dan i en JayJay tots tres tenen 25 anys; en Junyoung és un lider nat, supercarismàtic, divertit, atent, una mica xulillu però superbon nanu, en Dan és l’amic que li pots explicar tot, hem dit que farem un club dels “we don’t kown” future, life, work, love... i per últim en JayJay és una mica el pallaso el que sempre et fa somriure i sempre té preparada una bona abraçada quan la necessites, és natural i sincer! Després tenim la Martina de Bulgària però afincada a Düsseldorff fa sis anys, també està redactant la tesi, és alternativa i compartim filosofia de vida “living, loving and learning everyday”! I per últim la meva veïna, Christine que també ja us n’he parlat, és alemanya i és aki amb la seva filla.

Doncs, un cop presentants... aquesta setmana hem acomiadat a la Martina i en JayJay... i tal com va passar amb el meu aniversari... el seu comiat també s’ha allargat moolt! vam començar dimecres amb l’esplèndida nevada anant a sopar escoltant jazz, després a moure el cuerpo a Momentos i vam acabar en un pub drinking and drinking, estirats a sobre la neu i corrent per agafar l’últim subway! I divendres vam acabar de rematar-ho, vam tornar a anar a sopar, després karaoke i amb els ulls negats i abraçades ens vam dir see you soon!

1 comentari:

Anònim ha dit...

veig q això de les fotos s'anima!! ja era hora q ens parlessis bé de la gent q t'acompanya. vull una postcard!!! el gosset té model nou? i com és que marxa tanta gent? ja tens l'itinerari nadalenc a punt? b7s